top of page

Schrijf je in voor een goed begin van 2024

Vrijdag 26 januari

Gelukdatergewoonis.jpeg

Er is een vorm van geluk die je niet hoeft na te jagen, omdat het er gewoon is. Het staat los van omstandigheden en ligt binnen ieders handbereik. Soms maak je er automatisch even contact mee en lijkt alles zo eenvoudig en kloppend. 

 

Maar meestal zoek je afleiding, wil je wat aan je leven veranderen, lekker eten of wat kopen om je gelukkiger te voelen. En lukt dat, dan gebeurt er ineens iets waardoor je wordt overvallen door een heftige emotie, of waardoor je gaat piekeren over het verleden en de toekomst.

Waarom maken we niet vaker en makkelijker contact met geluk dat er gewoon is? En hoe kun je bij pijnlijke emoties terugkeren naar een sereen gevoel zonder iets te onderdrukken?

Omdat we dat niet goed geleerd hebben, denken we dat verlichting heel ver van ons af ligt. En dat is jammer want:

Geluk dat er gewoon is

Een middag vol nieuwe inzichten
in de bossen op de Veluwezoom

Op allerlei vlakken ben je al verlicht!

Ja, je leest het goed! Ga maar eens na. Je ziet anderen met uitdagingen worstelen die jij probleemloos van je af laat glijden. Ze hebben geen invloed op jouw beleving van geluk. 

 

Maar dan zijn er de onderwerpen en situaties waarop je zo gevoelig reageert. Met sterke emoties als angst, woede, jaloezie, is eigenlijk weinig mis. Hoe veel pijn ze ook kunnen doen. In tegendeel. Ze zijn de sleutel naar verdere verlichting van je geest. Als je maar weet waar ze uit voorkomen en hoe je ermee om kunt gaan. 

Hoe groei je toe naar nog meer verlichting?

Leer je hoe je makkelijker contact maakt met geluk dat er gewoon is, en wat te doen bij een pijnlijke emotie, dan kan dat veel negativiteit wegnemen voor jezelf en voor de mensen om je heen. Hoe mooi is het als je je eigen leven, en dat van je omgeving, kunt verbeteren door hiermee aan de slag te gaan? 

Een middag vol nieuwe inzichten in de bossen op de Veluwezoom

Tijdens de middag GELUK DAT ER GEWOON IS, krijg je inzichten die essentieel zijn voor je persoonlijke balans en geluksgevoel. Hoe functioneert de menselijke geest, en wat zijn onze typische valkuilen? Welke toegankelijke methodes kun je inzetten om verder te groeien naar het verlichte wezen dat je al bent? Met een leven waarin geluk heel gewoon is, omdat het er gewoon is.

Locatie: de Carolinahoeve, Nationaal park Veluwezoom, 6994 JB De Steeg

Data: vrijdag 26 januari 12:30-16:30  

Prijs: 60 euro

bottom of page